Trinta moliūgų sriuba (#PenktadienioReceptai)


Laikas: Apie 30 min.

Kaina: Nedidelė 


Jums reikės:

1 kg moliūgo (gali būti sviestinis)

2-3 svogūnai 

1 didelė morka

1 saliero stiebas

Druska, prieskoniai 

Alyvuogių aliejus


Galimi priedai:

Petražolė

Džiūvėsiai


Paruošimas:

1. Nupjauti moliūgo žievę, išimti sėklas. Nuvalyti morką, svogūnus, viską supjaustyti postambiais gabaliukais, nes pabaigoje bus vis tiek smulkinama.

2. Svogūnus, morkas, moliūgą apkepame alyvuogių aliejuje.

3. Apkeptas daržoves su aliejumi supilame į puodą, įdedame saliero, prieskonius, užpilame vandeniu (ne per daug, kad tik apsemtų). Galima užpilti iškarto karštu vandeniu. Verdame, kol moliūgas suminkštės. 

4. Viską sumalame rankiniu maisto smulkintuvu („blenderiu“). Įdėjus į lėkštę, galima papuošti žaluma, įdėti džiūvėsių.

PARAMA

Galite mus paremti:

VšĮ „Krikščionių ortodoksų iniciatyvų centras“
Sąsk. nr. (IBAN): LT487300010173170576
(Pervedimams iš užsienio: SWIFT: HABALT22)

Arba:
Contribee PayPal


Populiarūs įrašai