Trinta pievagrybių sriuba (#PenktadienioReceptai)

 


Laikas: Apie 30 min.

Kaina: Nedidelė


Jums reikės:

400 g pievagrybių

5 bulvės

3 svogūnai 

Alyvuogių aliejus 

Druska, pipirai 


Galimi priedai:

Grietinėlės pakaitalas

Petražolė

Džiūvėsiai


Paruošimas:

1. Nuskutę bulves verdame iki minkštumo, vandens neišpilame.

2. Pievagrybius ir svogūnus nuplauname, supjaustome (galima pakankamai stambiai), apkepame alyvuogių aliejuje.

3. Virtas bulves, apkeptus pievagrybius ir svogūnus sudedame į vieną puodą, užpilame, kad apsemtų, vandeniu, kuriame virė bulvės. Įdedame druska, pipirus, prieskonius pagal skonį, jei turime - grietinėlės pakaitalą.

4. Viską sumalame rankiniu maisto smulkintuvu („blenderiu“).

5. Galima papuošti petražole, įdėti džiūvėsių.


PARAMA

Galite mus paremti:

VšĮ „Krikščionių ortodoksų iniciatyvų centras“
Sąsk. nr. (IBAN): LT487300010173170576
(Pervedimams iš užsienio: SWIFT: HABALT22)

Arba:
Contribee PayPal


Populiarūs įrašai